Új focimezeket kapott Vászoly a Terítéken eseménysorozat segítségével

VEB2023

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa által indított Terítéken sorozatról már írtunk korábban, ahogyan a vászolyi gyümölcsöskertben átadott pihenőpadokkal kapcsolatban is. Ám nem ez volt az első adományozás, ami megvalósult a településen. Idén nyáron a vászolyi focicsapat új focimezekkel lett gazdagabb a Terítéken kezdeményezésének köszönhetően, a Symbol Reklám jóvoltából.

TERÍTÉKEN

A Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa 2023 projekt kiemelt értékei közé tartozik a közösségépítés és bevonás. A TERÍTÉKEN eseménysorozat létrehozásával a közösségépítés egy különleges módját teremti meg. A jól strukturált tematikára épülő eseménysorozat jóízű kerekasztalbeszélgetésekből áll – egy-egy helyi termékekkel feltálalt reggelizőasztal körül. Természetesen a gasztronómiai értékek mellé minden esetben fontos témák is kerülnek az „asztalra”. A tudásmegosztásra és tapasztalatcserére barátságos alkalmat kínáló találkozókon meghívott szakértők tematikus, katalizátorként is tekinthető rövid előadásai kötetlen beszélgetéssé alakulnak. Az állomásokon olyan fontos témákat érintenek a résztvevők, mint a vállalati felelősségvállalás, a zöld szemléletmód, a környezeti fenntarthatóság, a családbarátság és mindezek érvényesítése a munkahelyeken, függetlenül attól, hogy kis-, közép- vagy nagyvállalati kategóriáról van-e szó. 

Pár szóban a Symbol Reklámajándékról

„Cégünk 2004-ben született meg és alapvetően üzleti ajándékok forgalmazásával foglalkozunk, minden olyan emblémázási technikát alkalmazunk, ami a magyar reklámiparban fellelhető. A szóróajándékoktól kezdve az exkluzív meglepetéseken át több tízezer termékkel rendelkezünk, amelyek főként európai beszállítóktól érkeznek. Kapolcsi székhelyű cég vagyunk, de pápai telephelyünkről rendkívül gyorsan szolgáljuk ki a Győr-Moson-Sopron megyei ügyfeleinket is. Nagyon szeretünk a régióban élni és tevékenykedni, az első ügyfeleink és közel 20 éves partnerkapcsolataink is erről a területről származnak, így mi mindenképpen arra törekszünk, hogy hosszú távon tudjunk együtt dolgozni ezekkel a partnereinkkel." - mondja Tanai Erika, a Symbol Reklámajándék tulajdonosa és ügyvezetője.

Hagyományőrző meccs megújult mezekben

Az, hogy a reklámtermékekkel foglalkozó cég mivel tudja támogatni Vászolyt és közösségét, nem is volt kérdés, hiszen munkájuk során egy éven belül több tízezer pólót nyomtatnak és emblémáznak vásárlóik számára. 

„Mivel Vászoly több szempontból hasonló település, mint Kapolcs, pontosan tudom, hogy az ilyen apróságok mekkora örömet tudnak okozni az ott élőknek. A focimez felajánlása pedig kézenfekvő volt, hiszen a feliratozott textiltermékek gyártása az egyik fő profilunk.”

A pólókra a vászolyi logó és a mez sorszáma került, amit idén júniusban adtak át a csapat számára. Egy hónappal később pedig, július 31-én a csapat tagjai már az új mezükben léphettek pályára a már-már hagyománynak számító, nagy népszerűségnek örvendő nősök a nőtlenek ellen focimeccsen.

Vászoly polgármestere, Rózsahegyi Tibor külön kiemelte azt, hogy a közösségi összefogást és a csapatépítést a fiatalokban látja és fő célja, hogy ebben a digitalizált világban rábírja őket a mozgásra. Bár a településnek nincs profi focicsapata, szerinte az egységes focimez még jobban összekovácsolja a csapattagokat, akiket a sport szeretete hozott össze.

Videó Vászoly kezdeményezéséről

Pihenőkert jött létre a vászolyi gyümölcsösben a Terítéken eseménysorozat jóvoltából Elolvasom

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!