Táncold át magad a télbe! - December 2-án flamenco workshop és táncbemutató vár a Dubniczay-palotában

kikapcsolódás

December első hétvégéjén izgalmas és nem utolsó sorban vérpezsdítő programra kerül sor a veszprémi várnegyedben, azon belül is a Dubniczay-palotában. Ezen a napon minden a flamenco műfaja körül forog majd: előadás, táncbemutató és táncoktatás vár minden érdeklődőt.

A program december 2-án 16 óra és 19 óra között zajlik majd, a délután házigazdája pedig Lippai Andrea és Pirók Zsófia táncosok lesznek. 

Lippai Andrea 2000-ben alapította meg a FlamenCorazónArte Táncszínházat, ami az első magyar, flamenco alapú táncszínház hazánkban. Egész estét betöltő darabjait a Nemzeti Táncszínház színpadán, hazai és külföldi színházakban csodálhatja a közönség. Munkásságát Harangozó Gyula-díjjal, EuroPas díjjal, Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel és Magyar Érdemkereszttel ismerték el. Nagyobbik lánya, Pirók Zsófia első magyarként a sevillai professzionális táncművészképző konzervatóriumban szerzett diplomát flamenco szakirányon. Önálló koreográfiáival külföldi színházakban, tablaókban lép fel. Magyarországon a FlamenCorazonArte Táncszínház szólótáncosa és koreográfusa. 2019-ben az évad legjobb táncművésze díjjal tüntette ki a Magyar Táncművészek Szövetsége.

Program

• Ismerkedés a flamenco tánc történetével

• Flamenco táncelőadás

• Bevezetés a flamenco tánc alapjaiba

A szünetben tapas kóstoló várja a vendégeket. 

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges.
Részvételi díj: 2.000 Ft/fő
Regisztráció és információ: 

[email protected]

Gyerekbarát helyszín

A rendezvény gyerekbarát helyszínen kerül megrendezésre. A Dubniczay-palotában a kicsiket játszósarok várja, a kismamák pedig szoptatóhelyiséget tudnak igénybe venni. 

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!