Október első hétvégéjén kerékpáros teljesítménytúra és malomséta is vár a Bakony-Balaton régióban

kikapcsolódás

A bronzba, barnába és narancssárgába boruló természet a Bakonyt és a Balatont minden évben mesebeli tájjá varázsolja. Ilyenkor éri meg igazán sétálni vagy bringázni egy nagyot az erdőkben, a tanúhegyek között és felfedezni az ősz csodáit. Ha szívesen töltenéd hasonló programokkal október első hétvégéjét, de még nem tudod, merre indulj, olvasd el programajánlónkat!

Malomsorsok a Séd mentén – Veszprém (október 5.)

Fedezd fel a veszprémi malmokat egy kellemes gasztroséta keretében! Ismerd meg az egykor működő építmények történetét, fontosságát, szippantsd be a frissen sült kenyér illatát és szívd magadba a Séd patak környékének szépségét!

Bakony Ring - Kerékpáros teljesítménytúra - Ajka (október 5.)

Október 5-én 84, 48 és 18 kilométer hosszú távokra várja a bringásokat a Bakony Ring szervezőcsapata. A teljesítménytúra főként a Bakony erdein halad át, hegyeken, völgyeken. A legkisebb távra gyerekek jelentkezését is várják. 

Töltött Káposzta, Bor és Pálinkafesztivál - Balatonalmádi (október 4-6.)

A balatonalmádi Wesselényi strandon október első hétvégéjén ínycsiklandó töltött káposztákat, borokat és pálinkákat és söröket kóstolhatunk, sőt, lesz kézműves vásár is, ahol nem csak ajándéktárgyakat, hanem szörpöket, lekvárokat és más finomságokat is vásárolhatunk. 

Bortúra a Tóti-hegy körül - Káptalantóti (október 5.)

Szereted a borokat és a túrázást is? Akkor ez a bortúra neked való! Ezen a kiránduláson három szőlőhegyet (Tóti, Sabar, Ősri) járhatsz végig és három borászat (Istvándy, Sabar, Váli) borait kóstolhatod meg.  

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!