Kétezerhuszonhárom bestof kiállítás: Meghosszabbítva!

Kultúra

A Dubniczay-palotában látható kiállítás, amely az Európa Kulturális Fővárosa év legkreatívabb pillanatait tárja a látogató elé, júniusban még nem ér véget: egészen augusztus végéig várja az érdeklődőket.

A Dubniczay-palotában látható tárlaton nem csak a 2023. január 21-i megnyitó képeit idézhetjük fel, de bepillantást nyerhetünk a teljes megnyitó hét kulturális értékeit is. Többek között Szabó Dezső szigligeti fotói és Toroczkai Csaba A táj fényei című kiállításának képei is láthatóak a kortárs és modern művészeteket bemutató termekben. Felidézhetjük olyan képzőművészek munkáit, mint Maurer Dóra vagy Bak Imre, de újra megcsodálhatjuk Néma Júlia porcelán- és kerámiaművész izgalmas alkotásait és Szalontai Ábel kortárs fotográfiáit, amelyek középpontjában az egyik legkedveltebb tanúhegyünk, a Badacsony áll. Külön teremben találkozhatunk közgyűjteményekből és a régióhoz kötődő, fontos magángyűjteményekből kölcsönzött alkotásokkal, amelyek a műgyűjtők szemüvegén keresztül mutatják be a tavalyi év legizgalmasabb kiállításait. Mindezeken túl pedig feleleveníthetjük az artist in residence programokat, a dizájnkiállításokat és a balatoni retro életérzéshez kapcsolódó válogatást is.

Bár a tárlat eredetileg június 2-án bezárt volna, most meghosszabbításra került: a nyár folyamán, még augusztus 25-ig megtekinthető. 

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!