Jóga, komolyzene és sült pisztráng vár a Bakony-Balaton régióban szeptember utolsó hétvégéjén

kikapcsolódás

Bár már hivatalosan is beköszöntött az ősz, ebben a langyosan melengető napsütésben, a lassan aranyba váló tájban érdemes elveszni ezeken a hétvégéken is. Szeptember utolsó napjaiban ráadásul több esemény is vár Bakonybéltől Tapolcáig. Legyen szó gasztronómiáról, borról, irodalomról vagy inspiráló beszélgetésekről, szeptember 26. és 29. között többféle programból csemegézhetünk.

Gellért Ünnep - Bakonybél (szeptember 26-28.) 

A Szent Mauríciusz Monostorban újra megrendezésre kerül a Gellért Ünnep, amelynek keretében irodalmi és komolyzenei programokon vehetünk részt. Idén Remetei Ferenc gyergyóremetei születésű ferences szerzetes Különös emberek című könyvének bemutatója, egy háromnapos, Monteverdi és kortársainak műveit feldolgozó kórusakadémia, majd egy azt lezáró koncert várja a nagyközönséget. 

EmpowerHER Balaton - Balatonalmádi (szeptember 27-28.)

Az EmpowerHER Balaton egyedülálló módon női vezetőknek, vállalkozóknak teremt kapcsolódási és fejlődési lehetőséget. A rendezvény szellemiségéhez könnyű csatlakozni: önkifejezés, önazonosság, harmóniára törekvés, mindez pedig csodás balatoni környezetben. Idén szeptember 27-én és 28-án Balatonalmádiban, a Magtárban inspirálódhatunk sikeres nők történeteiből, beszélgetések és workshopok keretében.

Jóga a fedélzeten! - BAHART x Sió-Heal - (szeptember 27.) - Siófok 

Ismét lehetősége lesz a jóga szerelmeseinek arra, hogy gyakoroljanak a lemenő nap fényében, a Balaton vizén ringatózva, méghozzá egy katamarán fedélzetén. Egy különleges feltöltődés testileg és lelkileg, ami elcsendesít és egyensúlyba hoz, miközben a táj nem mindennapi látvánnyal örvendeztet meg.

Pisztráng és Borfesztivál - Tapolca  (szeptember 27-29.) 

Minőségi programok, ételek, italok és koncertek, valamint gyerekprogramok várnak mindenkit idén is Tapolcán a Pisztráng és Borfesztiválon. Borospavilonok, a tapolcai haltelepről frissen szervírozott és többféle változatban elkészített pisztrángok, ünnepi hangverseny és közel 20 fellépő gondoskodik arról, hogy felejthetetlen napokban legyen részünk.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!