Inotai fotóstúrán és gyaloglásnépszerűsítő programokon is részt vehetünk október 10-13. között a régióban

kikapcsolódás

Kapolcson, Balatonbogláron, Inotán és Badacsonyban is sokszínű programok várnak rád október második hetében!

Urbex fotóstúra az Inotai Erőműben (október 12.)

Kapd fel a fényképeződ és kapd le az Inotai Erőmű legizgalmasabb részleteit ezen a különleges túrán! A programot profi fotográfus vezeti, ezért szakmai segítségben sem lesz hiány. 

Színjátszókör Völgylakóknak - Kapolcs (október 10-től kéthetente)

A MűvészVölgy Kúriában október 10-től színjátszókör indul Deli Kitti drámatanár vezetésével. A program minden alkalommal ingyenes, előzetes regisztrációt nem igényel és a foglalkozásokhoz bármikor lehet csatlakozni, nemcsak „völgylakóknak”.

Gyalogoljunk együtt Balatonbogláron! (október 11.)

Október a Világ Gyalogló Hónap 2024-ben, ennek apropóján szerveznek Balatonbogláron gyalogló napot. A cél, hogy minél több gyermek, fiatal és idős megismerje a gyaloglás szépségeit és, hogy mindezt közösségben tegyék. Hiszen a gyaloglás ( nordic walking, túrázás, bot nélküli gyaloglás) nemcsak testi, hanem lelki egészségünk megőrzéséhez is hozzájárul. Az esemény ingyenes. 

FügeFeszt - Badacsony (október 12-13.)

Október második hétvégéjén a badacsonyi strandra költözik a hazai gasztronómiai élet apraja-nagyja. A FügeFeszten balatoni és nem balatoni éttermek fogásait egyaránt megkóstolhatjuk, a finom ételek és italok mellett pedig kellemes dallamok és az őszbe forduló táj szépsége kapcsolja ki testünket és lelkünket egyaránt.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!