Ha kihívást keresel a természetben - Őszi teljesítménytúrák a Bakonyban és a Balatonnál

kikapcsolódás VEB2023 / Fotó: Toroczkai Csaba

Ha szereted a kihívásokat, egyúttal gyakran töltöd az időt túraútvonalakat járva és szívesen felfedeznéd az őszi Bakony és a Balaton természeti csodáit, ezekre a teljesítménytúrákra érdemes vetned egy pillantást!

XV. Bakony Félmaraton és Bakony szurdokvölgyei teljesítménytúra

A Cuha-szurdok az egyik legkedveltebb kirándulópont a Bakonyban. Csodás, erdei ösvények vezetnek keresztül az őszi színben pompázó fák és a hangulatosan csordogáló Cuha-patak mentén. November 13-án vasárnap reggel 7 órától ezen a mesebeli helyen futhatunk vagy túrázhatunk egy éremért és némi megmérettetés utáni finom falatért.

Tanúhegyek Trail - Hableány 2022

A Tanúhegyek Trail terepfutó verseny minden évben nagy érdeklődésre tart számot. Nem véletlen, hiszen útvonala a Balaton legszebb vidékein fut keresztül, a cél pedig meghódítani 2 vagy 3 tanúhegyet. Ha szeretsz gyönyörködni az őszi Balaton nyújtotta látványban, de nem riadsz meg a ködös tájtól sem és nem utolsó sorban a terepfutás vagy a túrázás szerelmese vagy, ez egy kihagyhatatlan verseny! A rajt és a cél egyaránt Badacsonytomajon, a Hableány bisztróban lesz.  

Szezonzáró SUP teljesítménytúra és Halloween SUP Strandtúra

Ha nyaranta le sem akartál szállni a SUP-ról és ősszel is szívesen vagy a vizen, ne hagyd ki ezt a szezonzáró SUP teljesítménytúrát, ami Balatonalmádiból indul és Alsóörsig megy és vissza. A túrára több távon - kis táv 3,5 kilométeren, nagy táv 10,5 kilométeren - lehet nevezni és október 30-án 11 órakor indul. 

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!