Élményfőzések várják a gyerekeket a Balaton Wine & Gourmet fesztiválon
Szeptember 6. és 8. között ismét a régió egyik legnagyobb gasztroünnepe kerül megrendezésre a Veszprémvölgyben. A Balaton Wine & Gourmet fesztiválon idén az olasz és a magyar kulináris élmények kerülnek a középpontba. A borkóstolók, vacsorák és workshopok mellett a legkisebbek is megtalálhatják a számukra legizgalmasabb programot; a gyereksátorban élményfőzéseken vehetnek részt.
Hogyan készülnek a legfinomabb olasz pasták? Milyen alapfogásokat érdemes tudni, amikor tiramisut készítünk? Hogyan lehet egyszerű, de nagyon finom panírozott rizsgolyókat, azaz aranciniket készíteni? Ezekre a kérdésekre kaphatják meg a választ azok a gyerekek, akik érdeklődnek a konyhai tudományok iránt és kedvelik az olasz ízeket. A fesztiválon háromszor két időpontban vethetik bele magukat a sütés-főzésbe Kalas Györgyi gasztroíró segítségével.
Időpontok:
Tiramisu készítés
Szeptember 7. 14:00
Szeptember 8. 14:00
Arancini készítés
Szeptember 7. 16:00
Szeptember 8. 16:00
Tésztasuli
Szeptember 7. 17:00
Szeptember 8. 18:00