A Bakonyban gombászkirándulás, Szigligeten Süllőfesztivál vár október harmadik hétvégéjén

kikapcsolódás

Felejthetetlen gasztronómiai kalandozásokon és egy gondolatébresztő beszélgetésen is részt vehetsz, ha október 17 és 20. között a Bakony-Balaton régióban jársz!

Gombászkirándulás a Bakonyba (október 17-20.)

Kezdő és haladó gombászok figyelem! Ezen a négynapos bakonyi kiránduláson megismerhetetiek a régióban található gombákat, megismerhetitek a gyűjtés minden csínját-bínját és magatokba szívhatjátok a bakonyi erdők hangulatát. Túra és gombakedvelők számára kihagyhatatlan program!

Szigligeti Süllőfesztivál (október 19-20.)

A Szigligeti Turisztikai Egyesület 2024-ben immár 17. alkalommal rendezi meg a híres Szigligeti Süllőfesztivált. Október 19-én és 20-án minden a süllő körül forog majd és nem csak gasztronómiai élményekben lehet részünk, hanem kulturális programokban is.

Híd a generációk között előadás (október 17.) - Balatonboglár

Hogyan értsük meg egymást? A balatonboglári Varga Béla Művelődési Központ Princz Andrea előadásában ismerhetjük meg a generációk közti megértés kialakulásának és kialakításának alappilléreit. 

Bortúra Badacsonyban (október 19.)

Ezen a túrán nem csak az őszi Badacsony szépségeiben fürdőzhetünk, de néhányat megkóstolhatunk a hegy boraiból is. Az Istvándy Birtokon, az Éliás Pincénél és a Borbély Borteraszon ejtőzhetünk, mindenhol 3-3 fajta borral a kezünkben, ínycsiklandó borkorcsolyák társaságában. 

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!