3 napos bringamennyország vár a Balaton-felvidéken – Jön a Kapolcsi (e)Bike Fesztivál!

kikapcsolódás

A Balaton Bike Tour jóvoltából augusztus 25. és 27. között három napos eMTB és GRAVEL kalandon vehetünk részt Kapolcson. Fedezd fel a környék eldugott gyöngyszemeit, a legszebb túraútvonalakat, egyél, igyál és élvezd a Balaton-felvidék hamisítatlan hangulatát!

© Balaton Bike Tour

Aki ismeri a Balaton Bike Tour bringás programjait, az jól tudja, hogy egy-egy túrájukon nem csak a szuper hangulat garantált, hanem a legkényelmesebb és legmodernebb eszközök is. A Kapolcsi (e)Bike Fesztivál abból a szempontból rendhagyónak ígérkezik, hogy nem csak a Balaton Bike Tour biciklijei közül bérelhetsz magadnak útitársat, hanem akár a sajátoddal is nekivághatsz a kalandoknak. Tematikus túrák, frissítőpontok, kulináris élmények, e-bike outlet, gyerekeknek akadálypálya és még sok más kísérőprogram várja majd egy hosszú hétvégén át a kétkerekűzés szerelmeseit.

PROGRAMOK

Figyelem! A programokra foglalni szükséges, amit a Balaton Bike Tour honlapján, az egyes eseményeknél tehetsz meg. https://www.balatonbiketour.com/ebike-fesztival/programok

A nagy balatoni e-bike futam – augusztus 25. 10:00

 

3 napos kihívás, 264 km-rel és 3750 méter szintkülönbséggel a Balaton-felvidéken keresztül. Gyűjtsd be egy hétvége alatt mindazt, amiről egész nyáron álmodoztál: a legszebb panoráma pontok és jó társaság.

Kab-hegyi csúcstámadás piknikkel – minden nap 10:00

 

Szereted, ha látod hová tartasz, és hogy honnan jöttél? Akkor ez a te túrád. Ha részt veszel a túrán, hamar a szemed elé kerül a Kab-hegy, megmászhatod, majd több kilátópontról is visszatekinthetsz rá. Odafelé még várakozással teli az út, visszafelé pedig már sikerélménnyel nézhetsz vissza az összes meghódított csúcsra. A túra hossza 54 kilométer, a szintkülönbség 820 méter.

 

Ha szeretnéd túravezetővel teljesíteni ezt a kihívást, minden nap 10:30-tól erre is lehetőség lesz.

Négyszögletű Kerek Erdő sajtkóstolóval – minden nap 10:00 és 14:30

 

Indulj Lázár Ervin meséjének nyomába, és fedezd fel Kapolcs környékét két keréken gondtalanul, a saját tempódban! Jöhetsz saját bringával is, de bérelhetsz a Balaton Bike Tour e-bikejai közül is, így az emelkedők fel sem tűnnek, és egyszer csak azon kapod magad, hogy a Négyszögletű Kerek Erdőben barangolsz és az alattad elterülő tájban gyönyörködsz. A finom falatokról pedig útközben a Kapolcsi sajtmanufaktúra gondoskodik. A túra hossza 20 kilométer, a szintkülönbség 280 méter.

 

Ha szeretnéd túravezetővel teljesíteni ezt a kihívást, minden nap 10:30-tól és 15:00-tól erre is lehetőség lesz.

Tanúhegyek kapuja túra frissítőkkel – minden nap 10:00

 

Fedezd fel azt a hosszabb, de nem nehéz túraútvonalat saját tempódban, és barangolj a dél-bakonyi erdőkben letűnt épületek, hangulatos romok között és éld át a Haláp csodáját! A túra hossza 60 kilométer, a szintkülönbség 925 méter.

 

Ha szeretnéd túravezetővel teljesíteni ezt a kihívást, minden nap 10:30-tól erre is lehetőség lesz.

© Balaton Bike Tour

A túrák mellett állandó programként a gyerekeket bringanapközi várja minden nap reggel 9-től este 7 óráig, ahol a legkisebbek animátorok segítségével bringázhatnak akár reggeltől estig, de játékra és kézműveskedésre is lehetőség lesz. Ha pedig érdekelnek a legmodernebb e-bike-ok és szívesen ki is próbálnád őket, 10 kilométeres tesztpályán ezt is megteheted.

Pattanj nyeregbe!

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!