VeszprémFest 2023 - Joss Stone

Partner produkció História Kert
Partner produkció História Kert
Zene családbarát Zene/Város Mozgáskorlátozott személyekhez igazított Önkéntesekkel megvalósuló rendezvény Az információk idegen nyelven is elérhetőek

Öt évvel ezelőtti, zajos sikert arató veszprémi koncertje után “20 Years of Soul“ című műsorával ismét a fesztivál vendége lesz Joss Stone.

A Grammy- és Brit-díjas énekesnő és dalszerző mindössze 16 éves volt, amikor berobbant a nemzetközi zenei élet elitjébe debütáló albumával a „The Soul Sessions” című anyaggal. Azóta összesen nyolc lemezzel örvendeztette meg rajongóit, és még tovább tökéletesítette sajátos, soul, r’n’b, reggae, világzene vagy éppen hip-hop ihlette zenei stílusát. 

Olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint  James Brown, Herbie Hancock, Stevie Wonder, Sting, Mick Jagger, Robbie Williams, Rod Stewart, Gladys Knight, Solomon Burke, Blondie, Smokey Robinson, Melissa Etheridge, de közreműködött Jeff Beck és Ringo Starr albumán is. Legutóbbi, 2022-ben megjelent lemezén, a Never Forget My Love-on pedig együtt dolgozott a Eurythmics férfihangjával, a zeneszerző – producer Dave Stewarttal. Pályája során megszámlálhatatlanul sok koncertet adott, körbeturnézta az egész világot, fellépett a Super Bowl előtt és énekelt a 2005-ös Grammy díjátadón.

Joss Stone 2023-ban ünnepli fényes zenei karrierjének 20. évfordulóját. A művésznő ez alkalomból európai turnéra indul és számos nyári fesztiválon is fellép. Így a VeszprémFesten is, ahol legújabb lemezének és örökérvényű slágereinek dalaival emlékezetes zenei utazásra viszi a közönséget.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!