Veszprém, a zenélő ékszerdoboz séta 09.28.

VEB2023 partner produkció
VEB2023 partner produkció
Zene séta Családbarát Kisállatbarát rendezvény zene városa városnézés tematikus séta

Veszprémet 2019 október végén A zene városa címmel tüntette ki az UNESCO. Veszprém, a zenélő ékszerdoboz sétánkon az érdeklődő zenebarátok megismerkedhetnek azokkal a belvárosi helyszínekkel, melyek kötődnek a város zenei múltjához és jelenéhez.

A résztvevők átfogó képet kapnak Veszprémről, a város zenei nagyjairól, a híres fesztiválokról, és ami a városnézést rendhagyóvá és élménydúsabbá teszi: az idegenvezető és énekes, a Veszprém megyei Prima-díjas Gizella Nőikar szólistája, Kruppa-Jakab Éva a helyszínekhez kötődő dallamokat ad elő. 

Idegenvezető és énekes: Kruppa-Jakab Éva

Találkozási pont: Tourinform Veszprém (Óváros tér 2.)

Útvonal: Óváros tér - Rákóczi u. - Óváros tér - Ostrom-lépcső - Úrkút u. - Historia Kert - Kutas tér - Szerelem-sziget - Margit-romok - Fricska

Séta időtartama: 2 óra

A sétán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát az [email protected] e-mail címen jelezze. A sétát maximum 35 fő részvételével indítjuk, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk. Az ingyenes Veszprém séták egyéni vendégek részére foglalhatók, csoportok részére szóló ajánlatainkat keressék itt.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

A séta ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát az [email protected] e-mail címen jelezze.

Szervező:

Tourinform Veszprém

8200 Veszprém, Óváros tér 2.

[email protected]

+36 88 404 548

veszpreminfo.hu

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!