kétezerhuszonhárom Ragyogj tovább!

VEB2023 szervezés Dubniczay-palota
VEB2023 szervezés Dubniczay-palota
Mozgáskorlátozott személyekhez igazított Az információk angol nyelven is elérhetőek kétezerhuszonhárom

2023 meghatározó év volt nem csak Veszprém, valamint a Bakony-Balaton régió, de az itt élő lakosok, az itt alkotó művészek, az ide látogató emberek, személyek szempontjából is.

Hosszú évek előkészítő munkája, majd számos program és a régiós szereplőkkel közös munka során egy olyan kreatív-kulturális közeg jött létre, amely túlmutat egyetlen éven. Az EKF program táptalaja, inspirációja és egyre bővülő kerete lett Veszprém és a Bakony-Balaton régió kulturális életének, az itt élők mindennapjainak és az ide látogatóknak, és mint ilyen, nem csak a múltban volt meghatározó szerepe, hanem a jelenre és a jövőre is hatással bír, mindannyiunk számára.

Ezt az impulzust ragadja meg és tárja elénk izgalmas, kreatív és szórakoztató módon a "Ragyogj tovább! - Kétezerhuszonhárom Európa Kulturális Kreatív régiója: Egy évad emlékei, egy régió jövője" című kiállítás, ahol együttműködő művészek installációin keresztül, a résztevők személyes történetei és izgalmas kulisszatitkok segítségével térképezhetjük fel a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programot a kezdetektől egészen mostanáig. 

A "kétezerhuszonhárom Ragyogj tovább!" kiállítás június 22-től augusztus 25-ig már a Művészetek Háza Veszprémben látogatható.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!