Veszprém Jazz Fesztivál

VEB2023 pályázati együttműködés Hangvilla
VEB2023 pályázati együttműködés Hangvilla
Zene jazz Zene/Város Mozgáskorlátozott személyekhez igazított Önkéntesekkel megvalósuló rendezvény Az információk idegen nyelven is elérhetőek

Kihagyhatatlan nemzetközi A listás sztárok mellett leginkább a jazz műfaj progresszívebb, a határműfajokkal kommunikáló előadói kerülnek bemutatásra, figyelembe véve a jazz sokszínűségét.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa bemutatja a Veszprém Jazz Fesztivált, amely négy napon keresztül a jazz ikonikus előadóit vonultatja fel! November 16. és 19. között Veszprémben lép fel Peter Gabriel és Sting kedvenc dobosa, Manu Katché, a nu jazz emblematikus trombitása, Erik Truffaz, a Grammy-díjas gitárvirtuóz Bill Frisell, a brutális technikájú svájci dobos, Jojo Mayer és az ismert dalok funk-újragondolásaival világhírnevet szerző Scary Pockets is. 

November 16. és 19. között a műfaj kaleidoszkópszerű keresztmetszetét szívhatja magába a közönség a világ élvonalába tartozó zenészek és a fiatal magyar tehetségek koncertjein. A fesztivál közel 30 koncerttel várja a műfaj rajongóit a Hangvilla, az Expresszó és a Papírkutya színpadain.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!