IX. Pannon UniFest

VEB2023 pályázati együttműködés
VEB2023 pályázati együttműködés
Pannon UNIFEST

A Pannon UniFest ifjúsági összművészeti fesztivál a kultúra különböző válfajait hivatott képviselni és népszerűsíteni a fiatal generáció közvetítésében.

A Pannon UniFest célja nem változott: szorosan együttműködve Pannon Egyetemmel szeretné felkarolni a Veszprémben élő fiatal, amatőr művészeket, mindegy, hogy ének, próza, színjátszás, vagy képzőművészetben bontakoztatnák ki tehetségüket. A fiatal amatőr művészek egy olyan szakmai zsűri előtt mutatkozhatnak be, akiknek fő szempontja a tehetséggondozás, a fiatalok fejlődésének segítése. Idén az eddigiekhez képest is nagyobb hangsúlyt kap a fiatal művészek támogatása, hogy könnyebben elboldoguljanak a művészi érvényesülés útvesztőjében.

A fesztivál a középiskolásoktól az egyetemistákon át a fiatal felnőttekig mindenkinek szól. A fiataloknak a rengeteg izgalmas és hasznos program, valamint workshop mellett lehetőségük nyílik bemutatni a saját művészeti alkotásaikat is. A versenyszekciókba (ének, hangszer, zenekari formációk, vers- és prózamondás,  vers- és prózaírás, fotó, festmény és rajz) az ország bármely pontjáról lehetett jelentkezni.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!