Early James // Veszprém Blues Fesztivál - 04.15.

VEB2023 pályázati együttműködés Hangvilla Étterem
VEB2023 pályázati együttműködés Hangvilla Étterem
Zene Koncert Családbarát Zene/Város Mozgáskorlátozott személyekhez igazított Önkéntesekkel megvalósuló rendezvény Az információk idegen nyelven is elérhetőek Szellemi fogyatékossággal élő személyek számára barátságos környezet Veszprém Blues Fesztivál 2023

Az alabamai származású Early James a költők különcségével szólaltatja meg a maga körül örvénylő abszurditást: elhagyott blues és elmélkedő népdalok, merengő gyilkos balladák és szerelmes zongoramenetek.

A Dan Auerbach (The Black keys) producer által is felkarolt Early James hangjában van valami, ami mintha egy másik időből szólna, egy olyan férfi torkából, aki már-már fenségesen le van maradva a világtól. Az alabamai származású énekes/dalszerző a költők különcségével szólaltatja meg a maga körül örvénylő abszurditást: elhagyott blues és elmélkedő népdalok, merengő gyilkos balladák és szerelmes zongoramenetek.

Bemutatkozó albuma, a Singing For My Supper széles szakmai elismerést váltott ki. Ezt követte a többszörös Grammy-díjas Dan Auerbach által készített Strange Time To Be Alive, amely mintha varázslatot szintetizált volna az őrületből csupán azért, hogy a főzettel teli kupicát felhajtva a legfájdalmasabb igazmondásba kezdjen.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!