TELT HÁZ! - CityRocks Veszprém - Felező

VEB2023 partner produkció
VEB2023 partner produkció
felező cityrocks

A CITYROCKS-t egy zenészekből álló baráti társaság alapította 2017-ben Magyarországon, Szegeden. A kezdeményezés célja az, hogy az élő zenét, azon belül is a rockzenét minél több emberhez juttassák el, valamint, hogy a profi és gyakorlott zenészek mellett olyan amatőröknek is koncertélményt tudjanak adni, akik eddig csak otthon magukban tudtak zenélni. Ráadásul mindezt egy rendhagyó közösségi élmény keretében, ahol a legkisebbektől a felnőttekig mindenki együtt zenél és énekel – egy alkalommal akár több ezren is. A CITYROCKS-on résztvevők között a gyerekek ugyanúgy megtalálhatók, mint az idősebb korosztály. Sem alsó, sem felső korhatár nincs, az eddigi koncerteken a legfiatalabb hangszeres résztvevő 8, a legidősebb pedig 74 éves volt. A CITYROCKS fontos célkitűzése – az élő zene és a rock népszerűsítése mellett – egy összetartó, zenét szerető és művelő közösség kialakítása. A CITYROCKS alkalmakra rendszeresen érkeznek zenészek a Kárpát-medence minden országából, ahogyan Lengyelországból, Ausztriából, Németországból, Nagy-Britanniából, Svédországból, Franciaországból és Olaszországból is.

A különleges flashmobnak köszönhetően minden város, amelyik házigazdaként meghívja a produkciót, egy napra az élő zene, az egy irányba mozduló közösség fővárosa lesz, és ezzel maga is része lesz ennek a közösségnek. Ami nem elsősorban a zenéről szól, hanem a zene, az együtt zenélés által arról, hogy mi minden köt össze bennünket.

Részletes program

15:00-17:00 // főpróba

17:20 // Carl zenekar koncert 18.00-ig

18:30 // CityRocks koncert

Vége 20:30-21:00

Június 14. és 18. között ötnapos örömünnepre várja az érdeklődőket Veszprém és a Bakony-Balaton régió. A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program júniusban félidőhöz érkezik és színes programkavalkáddal készül fel a címviselés hátralevő hat hónapjára.

Tovább

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!