„A múltban gyökerező identitás jelene és jövője” konferencia

VEB2023 pályázati együttműködés Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér
VEB2023 pályázati együttműködés Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér
Veszprém Pannon Egyetem identitás konferencia Mozgáskorlátozott személyekhez igazított Környezetbarát rendezvény Önkéntesekkel megvalósuló rendezvény Az információk angol nyelven is elérhetőek

Az interdiszciplináris konferencia az identitás fogalmát, a fenntartható egyéni és közösségi identitások, a nemzeti, európai, kozmopolita és fluid identitás megváltozott formáit, értelmezéseit és művészi megjelenítését járja körül nemzetközi előadók részvételével. A négynapos tudományos rendezvény nem csupán az akadémia szféra képviselőire számít, hanem mindazokra a fiatalabbakra és idősebbekre, akiket foglalkoztatják az identitás változásaival kapcsolatos gondolatok, nyitottak erről szóló minőségi diskurzusra, és a szabadidő minőségi eltöltésének lehetőségeit keresik a Veszprém–Balaton régióban.

A Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kara 2023. június 21–24. között interdiszciplináris nemzetközi konferenciát rendez „A múltban gyökerező identitás jelene és jövője” címmel Veszprémben, Európa Kulturális Fővárosában. A találkozó az identitás fogalmát, a fenntartható egyéni és közösségi identitások, a nemzeti, európai, kozmopolita és fluid identitás megváltozott formáit, értelmezéseit és művészi megjelenítését járja körül hazai és külföldi előadók részvételével.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!