Rajzold meg kedvenc EKF-élményedet! - Pályázat indult gyerekeknek

Kultúra

Mi volt a legkedvesebb emléked tavalyról? Kifulladásig ugráltál a Bondoró Fesztiválon, vagy a Gyerekerten? Sose felejted el a Bűvös Bábos Fesztivál vagy a Szörnyek és Sellők előadásait, vagy a Csűrdöngölők népmeséit? Nagyokat zenéltél, esetleg megtanultál új hangszeren játszani? Felléptél a Mini Carnegie Hallban? Koncertre mentetek a Gyárkertbe, vagy sötétedésig táncolhattál az Utcazene Fesztiválon? Robottal játszottál a Digitális Tudásközpontban? Rajzold meg a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programévhez fűződő kedvenc élményedet és küldd el a pályázatra, hogy értékes nyereményeket nyerhess!

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program során, régiószerte megvalósult rengeteg színes esemény között a gyermekek is rálelhettek a nekik kedves programlehetőségekre. Az ő rajzaikat várja most az a pályázat, amelyre 5-10 éves gyerekek küldhetnek be munkát a számukra legizgalmasabb EKF eseményekről. A gyerekek legkedvesebb 2023-as EKF-emlékei elevenedhetnek meg a rajzokon: legyen szó akár a Bondoró Fesztivál bábelőadásairól, a GyereKertes koncertekről, a Szörnyek és Sellők izgalmas előadásairól, közös zenélésekről, a Digitális Tudásközpont élménytáborairól vagy bármilyen más programról, ami emlékezetes maradt.

A beküldők között értékes ajándékcsomagok kerülnek kisorsolásra, 40 db alkotás pedig a zsűri döntése alapján az idei GyereKert eseményen is kiállításra kerül.

Technikai információk:

A rajzpályázatra digitálisan és papír alapon lehet pályamunkát beadni április 21-ig. A pályázó adatait egy űrlapon kell megadni - a pályázathoz szükség van többek között a pályázó nevére, életkorára, az iskolája nevére és egy elérhetőségre. Az eredeti rajzok beadhatók személyesen az EKF Infopontban (Veszprém, Kossuth Lajos u. 13.), vagy postai úton erre a címre: Veszprém-Balaton 2023 Zrt., 8200 Veszprém, Wartha Vince u. 1., "O" épület.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!